dijous, 2 d’octubre del 2008

LA LLETRA "H"

"Hi és, però no es nota"
(Anunci publicitari de la TV)

Quantes persones hi ha en aquest món que hi són, però no es nota? No ho sabria dir, però el que sí tinc clar és que deuen ser més imprescindibles que aquelles que es fan veure en tot moment.
Hi ha persones silencioses que prefereixen passar desapercebudes. Potser per poca autoestima, per timidesa... Però, amb el temps, aquesta manera de fer pot anar agafant un caire positiu i, llavors, tenim un ésser que fa companyia, que escolta, que té empatia de sobres, que comprèn les neures dels demés.

Les persones diferents de veritat són aquelles que no fingeixen, que no busquen la popularitat, que són elles mateixes i que, dia a dia, van aprenent a estimar-se més, a acceptar-se i a millorar tot allò de la seva persona que no acaba de funcionar bé. Les persones diferents són autèntiques per naturalesa. I no confonguem persones "diferents" amb persones "exhibicionistes", que d'aquestes darreres n'hi ha de sobres, per vergonya de tots.

Les persones diferents estan mal vistes per la resta del ramat humà, precisament perquè no se sotmeten a aquestes modes absurdes i canviants que, avui en dia, emparanoien a tothom i no porten enlloc.

"Si se burlan de ti por ser diferente, búrlate de ellos por ser todos iguales"
(Jon Davis)

1 comentari:

Anna ha dit...

Clar que si.
Hi ha que passar d'aquesta panda de borregos que nomes es preocupen de mirar lo que fan els altres mentres la seva vida va pasant sense pena ni gloria.
Vaya tela, ni diferent ni igual, hi ha que ser un mateix sense importarte que diran, i aixi com esta el mon, nomes es feliç qui fa LO QUE LI DONA LA GANA.