dimecres, 9 de març del 2011

CELEBRANT EL CAP D'ANY



Aquesta nit he somiat que celebrava el cap d'any al meu poble, amb un grup de persones algunes de les quals no coneixia de res. I ho celebrava menjant exactament el que hi ha a la foto: un tall rodó de vedella.


Aquesta és la informació que he trobat a google:
Per començar, somiar amb un grup de gent significa que el meu subconscient m’està transmetent un missatge a través d'aquestes mateixes persones. Alguna cosa sobre elles o sobre els seus propis desitjos. Somiar amb persones desconegudes vol dir que el subconscient està fent que me n’adoni d’aspectes de mi mateixa que desconec o que mantinc ocults de cara als demés.

Somiar que la gent està menjant significa discussions.

Somiar que estic menjant acompanyada, significa guanys personals, prosperitat, bones relacions, harmonia, alegria, qualitat de vida.

El menjar representa aliment físic i emocional, energia.

Pel que fa a l’aliment en qüestió, convé analitzar quan vàrem menjar-lo i amb qui. Amb el menjar van barrejades vivències existencials anteriors, inclús de la infància.

I, per acabar, somiar que tallo carn m’està transmeten que he d’anar al metge a fer-me una bona revisió.

De moment, no acabo de captar el missatge que m’està transmetent, que segurament té a veure amb aquests aspectes de mi mateixa que desconec o tinc amagats. Segurament les coses no són com jo les veig i estic patint inútilment.

El tall rodó de vedella em porta molts i molts bons records de dinars en família a Tremp. De quan els nens eren petits i anàvem tots junts de vacances sense problemes, sense entrebancs. De quan érem una família compacta, unida i que anava junta a tot arreu. Ara tot està canviant molt depressa i el niu comença a fer senyals de buidar-se.

Tot plegat m’està resultant molt difícil. Per tant, espero que els guanys personals, l’harmonia i la qualitat de vida, entre altres aspectes positius del somni, no es facin esperar gaire.
Ah! I el tema de la revisió mèdica el porto al dia, per això no cal preocupar-se.


1 comentari:

Ariadna ha dit...

Osti tu! Jo també he somiat aquesta nit, però no amb tall rodó sino amb la presó. Buffff! Un malson!
Haurem de seguir somiant per saber què ens vols dir el nostre subconscient. De moment sembla que no s'explica gaire bé.
Petonets, Ari.