dimarts, 17 de maig del 2011

UNA DOTZENA D'OUS BLANCS

Aquesta nit he somiat que entrava en una botiga i comprava una dotzena d’ous blancs, dels quals un estava trencat. El detall més curiós és que cada ou tenia un dibuix a tot color, que destacava a sobre de la clova blanca. Seguidament, em trobava els meus pares, contents i relaxats, asseguts en un bar. .


Interpretació:


- Somiar amb ous: simbolitza canvis molt favorables amb sorpreses a tots els nivells. Un nou projecte, creativitat... Els ous trencats representen discusions amb familiars i amics, i el fet d’atravessar una etapa on em sento dèbil i vulnerable. Que els ous tinguin dibuixos, com els de Pasqua, representa que ve una etapa feliç i de goig familiar.


- Somiar que estic comprant en una botiga d’alimentació: oposició dels amics, gelos per part d’ells. Esgotament emocional i mental. Preocupació per les decisions preses.


- Somiar amb els pares: representa que em sento protegida per ells. També representa que tindré sort a la feina. El fet que estiguin contents i relaxats vol dir que m’estic movent en un ambient agradable i que, tant l’amor com la feina, m’aniran molt bé.

Aquest somni és el resum de la meva vida, últimament:

- Canvis laborals a millor.

- Tristesa pel fet de deixar l’antic lloc de treball.

- Vulnerabilitat davant de les noves tasques.

- Debilitat emocional. Estic carregada de pors i complexes.

Pel que fa al somni, tot són bons auguris: tant a la feina com amb la família. Tant de bo es compleixin...



2 comentaris:

Ariadna ha dit...

Bon dia, ara entenc el que em deies. No m'extranya que estiguis neguitosa amb els canvis que has tingut. Però són reptes, i això vol dir il·lusions. Cal encarar-los amb energia. Desmuntar allò que et faci angoixa peça a peça, i llavors veure que no n'hi havia per tant.
Disfruta dels canvis que són pura vida.

Ptns.

lanuor ha dit...

Moltes gràcies, Ari! La veritat és que els canvis sempre van bé i renoven a la persona que els viu. A mi ja em calien, però m'ha costat moltíssim sortir del "refugi laboral" on estava.
Una abraçada!