divendres, 27 de febrer de 2009

ÀPATS PALLARESOS


Restaurant Bertran
Raval de la Carretera, 9
Tel. 973 67 61 00
Tenen la tradició culinària de Cal Tatot, un dels establiments més reconeguts en el record col·lectiu de la fira de mules. No fan menú diari, sinó que tenen una extensa carta que recita pacientment la mestressa de la casa, la Dolors. Hi destaquen, entre d’altres, les albergínies farcides, els canelons, la sopa, el cabrit, el ternasco, els peus de porc, el tall rodó o la brasa. Cuina casolana.
Des de que tenim els nens, sovint venim aquí a dinar: després d'un matí de sol al llac, d'una excursió per la muntanya o de llegir el diari dels diumenges.
Et deixen la safata a la taula perquè et puguis atipar tant com vulguis.
Els nostres plats estrella són les albergínies farcides, els canelons, la sopa (amb mandonguilles) i el tall rodó. Per acompanyar, vi, gasosa i aigua. Si ens queda lloc, postres: músic amb moscatell, mel i mató, gelats...
Crec que la foto ha quedat petita, però el servei que t'ofereixen és gegant...