dimarts, 19 d’octubre del 2010

ON ESTIC? ON VULL ESTAR?



Tenir clar on estem és el més important per poder canviar una situació que no ens agrada, una manera de viure que ja no ens omple. És, també, el primer pas per descobrir on volem estar.


Un cop contestades les dues preguntes, només cal trobar el vehicle que ens porti d’un lloc a l’altre. I paciència. Perquè trobar-lo pot portar molt de temps.


En aquests moments i pel que fa a mi i al meu present, he resolt aquestes dues preguntes:


ON ESTIC? Treballant una mitja de 8 hores fora de casa, de dilluns a divendres.
ON VULL ESTAR? Dedicant aquestes 8 hores única i exclusivament a mi, a la meva família i a la meva llar.


I és que no cal que l’objectiu sigui gaire abstracte. Ha de ser un objectiu que t’ompli, res més. Pel que fa al mitjà de transport, encara no l’he trobat. Com he dit abans, paciència...

3 comentaris:

Ariadna ha dit...

Lanuor, has d'estar on vols estar. Només aixó t'omplirà.

Ptns

Ariadna

Sílvia, Barcelona. ha dit...

També és important calibrar si el nostre objectiu és realitzable. Valorar com ens faria sentir un cop arribat a ell, amb els pros i els contres, de vegades ens fa descobrir altres vies, solucions i fins i tot replantejar-nos l'objectiu. A partir d'ahí, planificar-ho en el temps.
Encara que quan aconsegueixis el teu objectiu et trobaré a faltar al curro, et desitjo molta sort, compi!

lanuor ha dit...

Llàstima que el meu objectiu no és assolible, al menys ara. M'hauria de tocar una loteria com a mínim. Sort que a la feina estic bé. També els objectius depenen de en quin moment de la vida et trobes.