dimecres, 16 de novembre del 2011

TASSES TRENCADES


Aquesta nit he somiat que una amiga meva venia a casa amb el seu joc de cafè i el començava a trencar. Ha estat un somni ben curiós. Aquesta amiga es va separar fa uns anys, i trencava les tasses per posar fi a tot el que havia patit.

Somiar amb una tassa trencada significa que hi ha un desequilibri emocional, ansietat i dificultats per aconsegui alguna cosa en concret. També significa pèrdua de l'autoestima i sentiment d'incapacitat a l'hora d'assolir un situació desitjada.

És fantàstic, el subconscient. M'està dient que vigili amb la meva autoestima, que torno a tenir sentiments de culpa per situacions que no he provocat. Que m'hauria d'enfurismar de valent quan, a canvi d'unes miserables engrunes de fals respecte, certa gent abusa de la meva confiança.

Aquesta amiga del meu somni, va viure una situació molt dura. Però en cap moment va perdre l'autoestima ni la força. Suposo que per això trenca tasses.

La propera vegada espero somiar que destrosso tota una vaixella. Voldrà dir que he engegat els "fantasmes" a pastar fang.

5 comentaris:

Audrey ha dit...

Curiosa significació el fet de trencar tasses, ho recordaré!. Tot un món el dels somnnis, si hi parem atenció, pot ser una bona ajuda.
I si no és indiscreció?, la font és a internet?.

Gràcies per compartir-ho!.

Petonets,

lanuor ha dit...

Hola Audrey!
La font és a internet, sí. Bé, jo al google entro a Diccionari d'Interpretació dels Somnis. Estan molt bé les explicacions que dóna.
Una abraçada!

Ariadna ha dit...

Ja sé què fer amb les tasses que em va regalar la sogra (ex-sogra) ☺

Audrey ha dit...

Gràoies per la informació!, ho buscaré..., que a vegades somio unes coses :-S

Ptonets!

lanuor ha dit...

Ari!!!!! jajajajajaaa!!! Molt bo el comentari. Doncs mira, una bona teràpia per descarregar-te i quedar-te com nova.