dimarts, 25 de març de 2014

VIURE ESFÈRICAMENT


Em toquen molt la pera aquestes persones que, tenen tal pànic a la mediocritat, que es passen la vida molestant els demés igual que una mosca collonera. A més a més, intenten arrossegar-te cada vegada que fan el ridícul o fiquen la pota fins als fons.

Buscant informació sobre el perquè d'aquest comportament tan irritant, he trobat una entrada en un blog anomenat "Arte i artistas en acción", que dóna una solució ben senzilla: VIURE DE FORMA ESFÈRICA.

Aprenem a viure de forma esfèrica, mirant el nostre voltant i amb uns objectius clars i realistes. Prèviament, ens hem de barallar a mort amb la por a la mediocritat. Com guanyem aquesta guerra? Engegant a fer punyetes el valor de la perfecció i començant una història d’amor amb nosaltres mateixos. Una història basada en l’acceptació dels propis límits i l’autoestima, i en la combinació del que volem, el que ens fa feliços i el que som capaços de fer. Vivint de forma esfèrica ens convertim en persones curioses, apassionades i vives.

2 comentaris:

Montse Esteban ha dit...

Hola!!

Tens un present al meu remodelat bloc

Desitjo que t'agradi!

Montse*

lanuor ha dit...

Gràcies Montse!! T'acabo de deixar uns comentaris. Et trobava a faltar per la blogosfera, encara que jo passo molt de tant en tant. Una abraçada!!