dijous, 20 de gener del 2011

IMATGES COM CARAMELS



No sé perquè, però ha estat veure aquesta imatge i sentir-me molt millor.

Avui en dia hi ha teràpies de tota mena, basant-se en les olors, els colors, la música... No sé si les imatges també han passat a formar part de les sessions d’autoajuda i de creixement personal que cada vegada tenen més adeptes. Però, en el meu cas, quan tinc un mal dia em dedico a entrar al google i a buscar imatges que m’ajudin a veure millor les coses. I funciona.


Aquesta vegada, no l’he buscat. Estava com a fons de pantalla del bing. I m’ha tret un somriure i ha activat les meves ganes de gaudir d’un nou dia.

I, també, m’ha recordat la celebració del Groundhog Day, el dia de la marmota.
El dia de la marmota és una tradició que ve dels Estats Units i el Canadà, i que utilitzen els grangers per predir la fi de l’hivern, segons el comportament de l’animalet quan surt d’hivernar, concretament el dia 2 de febrer.
Si el dia és núvol, la marmota, quan surt, no veu la seva ombra i deixa el cau que li ha servit de refugi. Això vol dir que l’hivern acabarà aviat.
Si fa sol, la marmota veu la seva ombra i torna a entrar a dins del cau. Això vol dir que l’hivern durarà sis setmanes més.

No sé jo que passarà el proper 2 de febrer, però acaben d’anunciar una bona onada de fred per aquests propers dies, situació ideal perquè tots ens fiquem a dins del nostre cau i gaudim del recolliment que ens proporciona.

4 comentaris:

Ariadna ha dit...

A mi el Dia de la Marmota em recorda aquella pel·lícula on el protagonista repetia una vegada i una altra, i una altra el mateix dia.

Serà que jo he estat repetint patró tot l'any passat??? Em temo la resposta...

Ptns, Ari.

lanuor ha dit...

Sí!! Vaig veure aquesta peli fa molts anys.
Això de repetir patrons em penso que ho fem tots fins que un dia, pel motiu que sigui, diem prou. Hi ha una frase que no recordo de qui és que diu: "Si vols resultats diferents, no facis les mateixes coses". Me la vaig repetint a mi mateixa bastant sovint.
Una abraçada!

Ariadna ha dit...

Diria ques és d'Einstein.

Sílvia, Barcelona. ha dit...

Quina monada!! A mí em passa el mateix. Les imatges tenen el poder de modificar el meu ànim. I nosaltres el de triar-les. Sovint faig servir aquesta teràpia que endolceix, com bé dius, com ho faria un caramel.