dijous, 24 de maig del 2012

PENJANT I RECOLLINT LA ROBA


Aquesta nit he somiat que netejava i penjava la roba de tota la familia. No té res d’estrany, perquè és una tasca de la que m’encarrego exclusivament a casa. Però m’ha fet gràcia el significat que té:


Somiar amb roba és de molt bon auguri, coses bones arribaran. Espero que es refereixi al moment actual que estem vivint.

Penjar la roba representa que estic mostrant traumes, complexes i aspectes meus que fins ara tenia amagats També és com una proclamació d’innocència davant d’una situación.. Ja fa temps que em mostro tal i com sóc, sense pors. Ja fa temps que cada vegada em sento més a gust amb mi mateixa. Ja fa temps que vaig enviar el molest sentiment de culpa a can taps, encara que sempre em queda algún dubte.

Recollir la roba estesa vol dir que prefereixo guardar-me algunes coses i que m’incomoda parlar d’intimitats. M’accepto tal i com sóc, em mostro als altres sense representar cap paper, però també he après a protegir-me i a no anar amb el lliri a la mà. Sóc totalment responsable de mi, per tant, hi ha intimitats que es queden on els hi correspon.

Somiar que estic netejant representa que trec les coses negatives de la meva vida i que estic superant obstacles importants. Estic netejant els meus pensaments i renovant-los positivament. M’he desfet de tot el era obsolet en la meva vida (persones, costums, negativitat) i estic molt a gust amb mi mateixa. Bingo! Res a comentar. És exactament així.

En el meu somni, també era de nit:

La nit representa la fi d’un clicle, d’una edat o d’un període de la meva vida. També representa obstalces i qüestions per resoldre. Necessitat d’aclarir les idees.


Si s’està fent de nit, significa que he arribat a la fi d’una etapa de la meva vida. He de deixar enrera velles costums i situacions.

Sento plenament que estic canviant d’etapa. Estic entrant en un nou cicle de la meva vida, on m’hi trobo molt a gust, on em sento forta i visc el moment. També és veritat que els canvis no són tan positius: els meus pares s’han fet molt grans, la vida està anant molt ràpid i em sento com si hagués d’agafar el relleu. És un nou repte. També m’he adonat que el que més m’omple és donar felicitat i tranquil•litat als que m’envolten.

Potser ja m'estic tornant bruixa...
Doncs la bruixa ha trobat una BONA NOTÍCIA per avui:


“Una persona se siente joven mientras perciba que su futuro pesa algo más que su pasado” (Jorge Wagensberg)

2 comentaris:

Audrey ha dit...

M'agrada com expliques els somnis que tens..., en podries fer un petit diccionari, aquí al bloc i segur el consultaria! :-)
La darrera frase prou certa!, significativa.

Abraçada,

lanuor ha dit...

Bon dia Audrey!
La veritat és que porto una ratxa de somiar i recordar-ho... Em van més que bé aquestes reflexions. L'entrada d'avui també va d'un somni.
Una abraçada!